Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytania (nie tylko) dla początkujących
Do GM Arek - Pytanie. Vip przelewem tradycyjnym na miesiac kosztuje 5 zł czy jak przeleje 30 zł to przedłuzycie na 6 miesiecy ? Czy musze co miesiac po 5 zł . Jest to dla mnie kłopotliwe bo mieszkam w Szkocji . Prosze o odpowiedź bo vip konczy sie za 7 dni ;(
na chwilę obecną są tylko miesięczne przelewy i tego się trzymajmy. Dłuższe okresy zwracamy do nadawcy.

Jeszcze chwila cierpliwości
Oki. Dzieki Za szybka odpowiedź .
np : zawody O Złoty Silnik
" W każdych zawodach co bieg tracimy Energię. Strata Energii zależna jest od naszej Siły i mocy silnika (m/s) jaki posiadamy. "

Ok , a ile tracimy jak nie wystawimy sprzętu na zawody ???
 [Obrazek: 1.png] Indywidualny Mistrz Kraju Juniorów w sezonie 4.
Zero przecież
Jak trening mi się kończy o 18:00 i mam też zawody o 18:00, to trening mi wejdzie przed zawodami? Wydaje mi się, że właśnie tak jest, chociaż to bez sensu
Powiedziałbym że na 99% tak, bo ze względów technicznych zawody de facto zaczynają się chyba xx:01.
Piszę poprawnie w języku polskim, bo szanuję swoich rozmówców.
Wolę poświęcić kilkanaście sekund na sprawdzenie tego co napisałem
niż kompromitować się publicznie i szerzyć w internecie błędy językowe.
Witam.

Jest w FAQ nastepujacy zapis odnosnie taktyki superagresywnej:
"Super agresywna (bonus dla graczy) - mocniejsza od Agresywnej. Zabiera tyle Energii ile Agresywna, jednakże nie jest obarczona ryzykiem kontuzji.
Jej użycie jest ograniczone do 2 razy w sezonie (3 dla juniorów) oraz do 1 użycia w trakcie jednych zawodów. W przypadku gdy gracz ustawi taktykę S-A na początku zawodów, a już wcześniej wyczerpie limit jej wykorzystania, taktyka automatycznie zmieni się na agresywną. Taktyki tej można użyć tylko w zawodach indywidualnych (tj.: IMK, GPC, IMKJ, SK i BK) oraz w zawodach MPK."
Jak dla mnie troche jest to nieprecyzyjne jesli chodzi o final ZK. Niby mozna jej uzyc w zawodach indywidualnych, wiec final ZK powinien sie wliczac, ale w nawiasie wymienione sa (chyba) wszystkie zawody indywidualne poza ZK. Jak to rozumiec? Mozna uzyc superagresywnej podczas finalu ZK czy nie? Jesli nie to dlaczego? Troche by sie to gryzlo z tym ze mozna w zawodach indywidualnych. A jesli tak to moze warto byloby po "tj." dopisac tez ZK.
(Wczoraj, 23:39:37)Eric napisał(a): Witam.

Jest w FAQ nastepujacy zapis odnosnie taktyki superagresywnej:
"Super agresywna (bonus dla graczy) - mocniejsza od Agresywnej. Zabiera tyle Energii ile Agresywna, jednakże nie jest obarczona ryzykiem kontuzji.
Jej użycie jest ograniczone do 2 razy w sezonie (3 dla juniorów) oraz do 1 użycia w trakcie jednych zawodów. W przypadku gdy gracz ustawi taktykę S-A na początku zawodów, a już wcześniej wyczerpie limit jej wykorzystania, taktyka automatycznie zmieni się na agresywną. Taktyki tej można użyć tylko w zawodach indywidualnych (tj.: IMK, GPC, IMKJ, SK i BK) oraz w zawodach MPK."
Jak dla mnie troche jest to nieprecyzyjne jesli chodzi o final ZK. Niby mozna jej uzyc w zawodach indywidualnych, wiec final ZK powinien sie wliczac, ale w nawiasie wymienione sa (chyba) wszystkie zawody indywidualne poza ZK. Jak to rozumiec? Mozna uzyc superagresywnej podczas finalu ZK czy nie? Jesli nie to dlaczego? Troche by sie to gryzlo z tym ze mozna w zawodach indywidualnych. A jesli tak to moze warto byloby po "tj." dopisac tez ZK.

Nie można. Też o tym postulowałem 2 sezony temu i nic z tym nie zrobiono.
OK, dzieki za odpSmile jakkolwiek by nie bylo, warto wiedziec jak jest. Proponowalbym mimo wszystko jakis dopisek w FAQ ze w finale ZK nie mozna uzyc mimo ze to zawody ind, bo nie jest to jasno napisane i szczerze mowiac czytajac to, bardziej myslalbym ze jednak mozna.


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości